First
Of All
I'm
Sam

BOARDS,
TALENT &
EAGERNESS 

Over Sam.

Sam is 16 jaar en maakt reuzenstappen in de professionele wereld van het freestyle snowboarden, op de onderdelen Big Air en Slopestyle. Met een vader als snowboardleraar en een moeder die net zo gek is van de sport, was de match voor Sam snel gemaakt. Op vierjarige leeftijd maakt ‘The Flying Dutchman’ zijn eerste slides op een heuveltje in zijn geboortedorp Halsteren en sindsdien groeit zijn interesse en de drive om door te groeien. Uiteindelijk gaat het voor Sam om één ding: de beste worden.

In die weg is Sam onderdeel van de Nederlandse snowboardselectie (TeamNL) en reist hij naar de mooiste plekken om zijn tricks te showen en te verbeteren. Of dat nu in trainingsvorm of in wedstrijdverband is. Door zijn prestaties meet Sam zich, ondanks zijn jonge leeftijd, met de allerbeste snowboarders ter wereld. En hoewel zijn leven voor een groot deel in het teken staat van snowboarden zit  Sam nog gewoon op de middelbare school (VWO4), traint en woont hij op Papendal en is hij in zijn 'vrije tijd' het liefst al kitend of skatend op andere boards te vinden.

Ambitie vrijheid & omgeving 

Verbinden met Sam. 

Sam is leergierig, een doorzetter en heeft er alles voor over om de beste te worden. Mindere omstandigheden in de weg er naartoe zijn bijzaak, je moet hoogstens wat creatiever zijn in een land zonder sneeuw en bergen. Zijn flinke dosis talent, gevoel en plezier in meerdere boardsporten helpen hem hier bij. Zolang Sam vrijheid heeft en een board onder zijn voeten, is hij op z’n plek. Of dat nu op de sneeuw, het water of de straat is. 

Naast zijn enorme drive in zijn sport is Sam loyaal, sociaal en hecht hij veel waarde aan zijn omgeving. Of dat nu in zijn directe persoonlijke omgeving is of juist met oog voor de schoonheid en het behoud van de natuur. Op zoek naar een sociale, ambitieuze en waanzinnig toffe verbinding? Dan is Sam the one to meet!

Een match met Sam verder verkennen? Dan kom ik graag met je in contact! >

Partners

Word partner >

Friends