First
Of All
I'm
Niek

vrijheid, ambitie & topniveau 

Over Niek. 

Niek is 21 jaar, geboren en getogen in het Brabantse Nispen en actief als freestyle snowboarder op de onderdelen Slopestyle en Big Air. Op jonge leeftijd komt Niek op een vakantie in aanraking met snowboarden en sindsdien is hij niet meer weg te houden van de pistes. Niek voelt zich vrij op zijn board en kan volledig zijn creativiteit kwijt in de tricks. Hoe uitdagender, hoe beter. Niet de gebaande paden en geen vastomlijnde structuren, maar een vorm die voor hem goed voelt.
 
Als 17-jarige was Niek de jongste deelnemer aan de Olympische Spelen van Pyeongchang. Vanaf dit jaar neemt hij deel aan de Spelen met een geheel nieuwe status: nadat hij een podiumplaats heeft behaald tussen de absolute wereldtop is hij ‘the one to watch’ op het allerhoogste niveau van het freestyle snowboarden. 

Innemend, onverzettelijk & eigen weg 

Verbinden met Niek.

Niek is innemend en benaderbaar en heeft een enorme drive. Hij is veerkrachtig en grijpt zijn kansen met beide handen aan. Ernstige blessures hebben hem nooit weerhouden om door te gaan. Sterker nog, het heeft hem een toonbeeld gemaakt van de ultieme comeback. Niet van de wijs laten brengen en stap voor stap weer door gaan. Met het grote doel voor ogen. 

Niek is zichzelf en vrij van geest en ziet de creatieve mogelijkheden van meerdere wegen om je doel te behalen. Wat hij graag wil is mensen inspireren om vooral zichzelf te zijn en de vrijheid te voelen om je eigen weg te kunnen gaan. En het hoogste podium halen? Fantastisch, maar de weg er naar toe is minstens zo mooi. Het begint met intrinsieke motivatie en geloof in eigen kunnen. Als dat fundament sterk is, dan volgen de prestaties vanzelf. 

Op zoek naar een authentieke, krachtige en duurzame verbinding met een van de beste freestyle snowboarders ter wereld? Dan is Niek the one to meet!

Een match met Niek verder verkennen? Dan kom ik graag met je in contact! >

Partners

Word partner >

Friends