First
Of All
I'm
Keet

Vrijheid,
plezier en
wereldtop 

Over Keet.

Op een skateboard voelt Keet zich vrij. Skateboarden geeft haar zelfvertrouwen, zorgt voor vriendschappen, prikkelt haar creativiteit en brengt haar op plekken overal in de wereld. Of zoals Keet het zelf samenvat: “Skaten is gewoon het leukste wat er is.” Iedere dag staat ze zo’n vier uur op haar board. Altijd op zoek naar de allervetste trick en naar manieren om zichzelf te overtreffen.
 
Skateboarden is anders dan veel andere sporten, het is vrijer en gemoedelijker. Maar skateboarden op topniveau vraagt een enorme toewijding, doorzettingsvermogen en ambitie. Een combinatie op het lijf geschreven voor Keet, die met 17 jaar al aan de wereldtop staat: ze presteert op het moment dat het er op aankomt, en altijd met een lach op haar gezicht.

Doe wat je leuk vindt &
do it good! 

Verbinden met Keet. 

Keet is innemend, sociaal en nuchter, en bovenal kiest ze haar eigen weg. Ze neemt mensen mee in haar plezier en vindt makkelijk de aansluiting bij jong en oud. Nu skateboarden steeds meer aan populariteit wint, is ze een voorbeeld aan het worden voor veel jonge meisjes. Haar motto: “Als je doet wat je het liefste doet en je jezelf durft te zijn, ook al ben je een beetje anders dan anderen, dan kunnen dromen waar worden.”
 
Keet is het toonbeeld van wat je op jonge leeftijd al kan bereiken als je ergens voor honderd procent voor gaat. En dat met een tomeloze energie, veel plezier en altijd een grote lach. Op zoek naar een energieke, jonge en frisse verbinding? Dan ben je bij Keet aan het juiste adres. 

Een match met Keet verder verkennen? Dan kom ik graag met je in contact! >

Partners

Word partner >

Friends