First
Of All
I'm
Eveline

REIZEN,
PASSIE &
THE HARD WAY 

Over Eveline.

Op zevenjarige leeftijd komt Eveline voor het eerst in aanraking met surfen. Sindsdien blijft de gedachte om van surfen haar leven te maken haar achtervolgen. Inmiddels is Eveline zo’n tien maanden per jaar van huis. Op plekken waar de golven het hoogst, het meest uitdagend en divers zijn. Waar ze van kan leren. Waar ze beter van wordt. Van Engeland tot Frankrijk, van Australië tot Hawaï. 

Eveline’s keuze om zich als Nederlandse te richten op een fulltime surfcarrière zegt veel over haar. Ze kiest niet voor de makkelijke route. Niet beschikkend over de gunstige surfomstandigheden die haar Amerikaanse of Australische concurrenten hebben en geen uitgestippeld pad om de wereldtop te bereiken. Met dit doorzettingsvermogen dat zo tekenend is voor Eveline, kan zij zich inmiddels met de beste surfsters ter wereld meten.

“Surfen vond ik vanaf dag één fantastisch, omdat je overgeleverd bent aan de grillen van de natuur. Elke plek en golf is anders. Dat geeft een gevoel van vrijheid. Je kunt niet van tevoren plannen hoe de omstandigheden zullen zijn”

EVELINE HOOFT

Ambitieus
& ALWAYS
100%
 

Verbinden met Eveline. 

Eveline is gedreven, ambitieus en zal alles doen om haar grootste concurrenten achter zich te laten. Ze is planmatig en geordend. Zijn er geen golven of zijn de weersomstandigheden minder, dan zorgt ze voor een uitgedacht alternatief. ‘Always 100%’ is haar slogan en is leidend in alle keuzes die ze maakt.

Eveline is eigengereid, zelfstandig en staat elke dag op om de beste te worden en haar dromen na te jagen.  Ze is een echte doorzetter. Eveline kiest nooit voor de makkelijke route en bouwt haar eigen weg naar succes om zich als Nederlandse neer te zetten in de wereldtop van het surfen. Op zoek naar een jonge, ambitieuze en eigengereide verbinding? Dan is Eveline the one to meet!

Een match met Eveline verder verkennen? Dan kom ik graag met je in contact! >