First
Of All
I'm
Diego

NATUURTALENT, PASSIE &
PLEZIER 

Over Diego.

Geef Diego een skateboard en je ziet het talent er van afspatten. Niet weerhouden door enige angst en met een flair alsof hij nooit anders gedaan heeft. Voor Diego is fun het allerbelangrijkste en met hetzelfde gemak ruilt hij de straat in voor het water of de sneeuw om te snow- of wakeboarden. Met een voormalig Nederlands kampioen snowboarden als vader, die net als Diego verschillende boardsports beheerst, komt zijn interesse en natuurtalent niet helemaal uit het niets.

Toch gaat Diego vooral zijn eigen weg, staat hij relaxed in het leven en doet hij de dingen die hij leuk vindt. Samen met zijn maatjes op een speelse manier nieuwe dingen ontdekken, tricks uitproberen en vooral met een grote smile. Dat is waar het om gaat voor Diego. En dat hij zich al Nederlands kampioen kan noemen, vele goede en oudere skateboarders heeft verslagen en hem een grote toekomst wordt toegedicht is vooral mooi meegenomen. 

Inspiratie voor Jonge skaters & kids 

Verbinden met Diego. 

Diego is vriendelijk, bescheiden en innemend; stoer in de dingen die hij doet. Als Diego op zijn board staat krijgt hij snel de aandacht van andere skateboarders, jong en oud. Met verbazing zien ze de onnavolgbare routes en tricks van een jongen van pas 13 jaar oud. Diego merkt dat leeftijdsgenoten al tegen hem op kijken en hij vindt het cool om nu al een inspiratie te kunnen zijn voor jonge skateboarders en kinderen. 

Op zoek naar een energieke, jonge en coole verbinding? Dan ben je bij Diego aan het juiste adres. 

Een match met Diego verder verkennen? Dan kom ik graag met je in contact! >

Partners

Word partner >

Friends