First
Of All
I'm
Dafne

Vastberaden, explosief & wereldtoneel 

Over Dafne. 

Als 8-jarige maakt Dafne haar eerste passen als atlete bij de Utrechtse vereniging Hellas. Spelenderwijs maakt ze kennis met alle atletiekonderdelen. Plezier in combinatie met fanatisme en talent maken haar zichtbaar als toptalent en brengen haar op 15-jarige leeftijd op Papendal om op het hoogste niveau te trainen en begeleid te worden.

In de jaren die volgen maakt Dafne jaarlijks reuzenstappen en inmiddels is Dafne een begrip in de sportwereld. Met medailles op Olympische Spelen, Wereld- en Europese kampioenschappen mengt de ‘Flying Dutch Woman’ zich op het sprinttoneel dat historisch wordt gedomineerd door Amerikaanse en Caribische atleten.

In de druk van de sport en de ups & downs die ze meemaakt, maakt ze haar eigen keuzes en blijft ze altijd the one to watch. Op de momenten dat het moet, staat ze er. Vastberaden, compromisloos in haar weg er naar toe en het liefst met zo veel mogelijk druk en concurrentie in de banen naast haar.

Down to
earth &
impactvol 

Verbinden met Dafne.

Dafne kenmerkt zich door haar nuchtere Hollandse instelling en haar benaderbaarheid enerzijds, en haar uitzonderlijke prestaties van wereldklasse anderzijds. Dit maakt haar tot een atlete die een groot publiek aanspreekt en een inspiratiebron is voor velen. Dafne is iemand die altijd dicht bij zichzelf blijft, tot het uiterste gaat totdat álle details kloppen en tegelijkertijd houdt ze oog voor plezier in de dingen die ze doet. Ze laat zien dat je hiermee het onbereikbare kan bereiken.

Op zoek naar een overtuigende, krachtige verbinding met nationale én internationale impact? Dan is Dafne the one to meet!

Een match met Dafne verder verkennen? Dan kom ik graag met je in contact! >

Partners

Word partner >

Friends